Unikonsiemenöljy 60 ml

7,90  sis. ALV

Unikonsiemenöljy on kevyt ja silkkinen kasviöljy, joka imeytyy hyvin ihoon. Se soveltuu erityisesti kasvoöljyihin, seerumeihin, voiteisiin, hiustenhoitotuotteisiin sekä muuhun luonnonkosmetiikan valmistukseen.

Vain 4 varastossa

Kuvaus

INCI: Papaver Somniferum Seed Oil

Unikonsiemenöljy valmistetaan unikon (Papaver Somniferum) siemenistä. Se on väriltään vaaleankeltaista ja koostumukseltaan kevyttä, minkä ansiosta se levittyy helposti iholle jättämättä voimakkaan rasvaista tunnetta.

Unikonsiemenöljy sisältää luonnostaan runsaasti linolihappoa sekä muita ihonhoidossa arvostettuja rasvahappoja. Sen kevyt koostumus tekee siitä suositun raaka-aineen erityisesti kasvojenhoitoon tarkoitetuissa tuotteissa.

Ominaisuudet
kevyt ja hyvin imeytyvä
pehmeän tuntuinen iholla
sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja
sopii kasvo- ja vartalokosmetiikkaan
soveltuu hiustenhoitotuotteisiin
monipuolinen luonnonkosmetiikan raaka-aine
Käyttökohteet

Soveltuu esimerkiksi:

kasvoöljyihin
seerumeihin
voiteisiin
emulsioihin
vartaloöljyihin
hiusöljyihin
hierontaöljyseoksiin
luonnonkosmetiikan valmistukseen
Käyttöohje

Voidaan käyttää sellaisenaan iholla tai osana kosmetiikkareseptejä. Sopii hyvin yhdistettäväksi muiden kasviöljyjen kanssa.

 

Lisätiedot
Kasviosa: siemen
Menetelmä: kylmäpuristus
Väri: vaaleankeltainen
Tuoksu: mieto, hieman pähkinäinen
Pakkauskoko: 60 ml
Säilytys

Säilytä viileässä, kuivassa ja valolta suojattuna. Sulje pakkaus huolellisesti käytön jälkeen.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)