Murumuru kasvivoi 50 g
12,90 € sis. ALV
Murumuruvoi on Amazonin alueelta peräisin oleva kasvivoi, jota arvostetaan erityisesti hiusten- ja ihonhoitotuotteissa. Se on koostumukseltaan pehmeää, hyvin levittyvää ja soveltuu voiteisiin, balmeihin, hiustenhoitotuotteisiin sekä luonnonkosmetiikan valmistukseen.
Vain 4 varastossa
Kuvaus
INCI: Astrocaryum Murumuru Seed Butter
Murumuruvoi valmistetaan murumurupalmun (Astrocaryum Murumuru) siemenistä. Se tunnetaan erityisesti sen pehmeästä koostumuksesta ja hyvästä levittyvyydestä, minkä vuoksi se on suosittu raaka-aine sekä ihon- että hiustenhoitotuotteissa.
Murumuruvoi sulaa lähellä ihon lämpötilaa ja jättää iholle miellyttävän, pehmeän tunteen. Se soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai osana erilaisia kosmetiikkareseptejä.
Ominaisuudet
pehmeä ja helposti levittyvä
sulaa hyvin ihokosketuksessa
soveltuu ihon- ja hiustenhoitoon
monipuolinen luonnonkosmetiikan raaka-aine
mieto tuoksu
helppo yhdistää muihin kasvivoihin ja öljyihin
Käyttökohteet
Soveltuu esimerkiksi:
vartalovoihin
kasvovoiteisiin
balmeihin
huulivoiteisiin
hiusnaamioihin
hoitoaineisiin
hiustenhoitotuotteisiin
saippuoihin
luonnonkosmetiikan valmistukseen
Käyttöohje
Voidaan käyttää sellaisenaan tai osana kosmetiikkareseptejä. Murumuruvoi toimii hyvin yhdessä sheavoin, mangovoin, kaakaovoin sekä erilaisten kasviöljyjen kanssa.
Lisätiedot
Alkuperä: murumurupalmun siemen
Olomuoto: kiinteä kasvivoi
Väri: luonnonvalkoinen–vaaleankeltainen
Tuoksu: mieto, luonnollinen
Pakkauskoko: 50 g
Säilytys
Säilytä kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna. Sulje pakkaus huolellisesti käytön jälkeen.
Lisätiedot
| Paino | 0,1 kg (kilogramma) |
|---|
Tutustu myös
-

Bakuchi (Babchi) öljy – 60 ml
14,90 € sis. ALV Lisää ostoskoriin Quick View -

Helokkiöljy (Evening Primrose Oil) – luomu – 60 ml
10,90 € sis. ALV Lisää ostoskoriin Quick View -

Kookosöljy – Coconut Oil 100 ml (Fractionated – MCT)
9,90 € sis. ALV Lisää ostoskoriin Quick View -

Neem-öljy 100 ml
9,90 € sis. ALV Lisää ostoskoriin Quick View