Vadelmansiemenöljy 60 ml

12,90  sis. ALV

Vadelmansiemenöljy on kevyt ja nopeasti imeytyvä kasviöljy, jota arvostetaan erityisesti luonnonkosmetiikassa. Se soveltuu kasvoöljyihin, seerumeihin, voiteisiin, hiustenhoitotuotteisiin sekä muuhun ihonhoitoon.

Vain 2 varastossa

Kuvaus

INCI: Rubus Idaeus Seed Oil

Vadelmansiemenöljy valmistetaan vadelman (Rubus Idaeus) siemenistä. Öljy tunnetaan kevyestä koostumuksestaan ja korkeasta tyydyttymättömien rasvahappojen pitoisuudestaan, minkä vuoksi se on suosittu raaka-aine monissa luonnonkosmetiikan tuotteissa.

Öljy levittyy helposti, imeytyy nopeasti eikä jätä voimakkaan rasvaista tunnetta iholle. Se sopii erityisesti kasvojenhoitotuotteisiin, mutta toimii hyvin myös vartalon- ja hiustenhoidossa.

Ominaisuudet
kevyt ja hyvin imeytyvä
pehmeä ihotuntuma
sisältää luonnostaan rasvahappoja
sopii kasvo- ja vartalokosmetiikkaan
soveltuu hiustenhoitotuotteisiin
monipuolinen luonnonkosmetiikan raaka-aine
Käyttökohteet

Soveltuu esimerkiksi:

kasvoöljyihin
seerumeihin
voiteisiin
emulsioihin
vartaloöljyihin
hiusöljyihin
silmänympärysöljyihin
luonnonkosmetiikan valmistukseen
Käyttöohje

Voidaan käyttää sellaisenaan iholla tai osana kosmetiikkareseptejä. Soveltuu hyvin yhdistettäväksi muiden kasviöljyjen kanssa.

Lisätiedot
Kasviosa: siemen
Menetelmä: kylmäpuristus
Väri: vaaleankeltainen–kullanruskea
Tuoksu: mieto, hieman marjainen
Pakkauskoko: 60 ml
Säilytys

Säilytä viileässä, kuivassa ja valolta suojattuna. Sulje pakkaus huolellisesti käytön jälkeen.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)