Tamanuöljy LUOMU 30 ml

7,90  sis. ALV

Luomu tamanuöljy on kylmäpuristettu kasviöljy, jota arvostetaan erityisesti luonnonkosmetiikassa. Täyteläinen ja ravitseva öljy soveltuu kasvojen, vartalon ja hiustenhoitotuotteisiin sekä käytettäväksi sellaisenaan iholle.

Vain 4 varastossa

Kuvaus

INCI: Calophyllum Inophyllum Seed Oil

Tamanuöljy valmistetaan tamanupuun (Calophyllum inophyllum) pähkinämäisistä siemenistä. Sitä on käytetty perinteisesti Tyynenmeren alueella ihonhoidossa jo vuosisatojen ajan, ja nykyään se on suosittu raaka-aine luonnonkosmetiikassa ympäri maailmaa.

Tamanuöljy on väriltään vihertävän kullanruskeaa ja sen tuoksu on tunnusomainen, hieman pähkinäinen ja maanläheinen. Öljy sisältää luonnostaan runsaasti rasvahappoja, minkä vuoksi sitä käytetään erityisesti hoitavissa öljyseoksissa, voiteissa, balmeissa ja seerumeissa.

Ominaisuudet
kylmäpuristettu
luomulaatuinen
täyteläinen kasviöljy
ravitseva ja hoitava
sopii ihon- ja hiustenhoitoon
suosittu luonnonkosmetiikan raaka-aine
Käyttökohteet

Soveltuu esimerkiksi:

kasvoöljyihin
seerumeihin
voiteisiin
balmeihin
vartaloöljyihin
hiusöljyihin
hierontaöljyseoksiin
luonnonkosmetiikan valmistukseen
Käyttöohje

Voidaan käyttää sellaisenaan iholla tai osana kosmetiikkareseptejä. Tamanuöljyä käytetään usein yhdessä muiden kasviöljyjen kanssa sen täyteläisen koostumuksen vuoksi.

Lisätiedot
Kasviosa: siemen
Menetelmä: kylmäpuristus
Laatu: luomu
Väri: vihertävän kullanruskea
Tuoksu: voimakas, pähkinäinen ja maanläheinen
Pakkauskoko: 30 ml
Säilytys

Säilytä viileässä, kuivassa ja valolta suojattuna. Sulje korkki huolellisesti käytön jälkeen.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)