Seesamiöljy LUOMU 60 ml
7,90 € sis. ALV
Luomu seesamiöljy on monipuolinen, ravitseva ja hyvin imeytyvä kasviöljy luonnonkosmetiikan valmistukseen. Se soveltuu voiteisiin, hierontaöljyihin, hiustenhoitotuotteisiin sekä ihonhoitoon sellaisenaan tai osana öljyseoksia.
Vain 3 varastossa
Kuvaus
INCI: Sesamum Indicum Seed Oil
Seesamiöljy (Sesame Oil) on yksi maailman vanhimmista tunnetuista kasviöljyistä. Kylmäpuristettu luomu seesamiöljy sisältää luonnostaan rasvahappoja ja antioksidantteja, minkä ansiosta sitä käytetään laajasti luonnonkosmetiikassa sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteissa.
Seesamiöljy levittyy helposti iholle ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi ilman voimakasta rasvaisuutta. Se sopii hyvin sekä sellaisenaan käytettäväksi että osaksi erilaisia kosmetiikkareseptejä.
Ominaisuudet:
- Kylmäpuristettu
- Luomulaatuinen
- Monipuolinen kosmetiikkaöljy
- Hyvin levittyvä
- Pehmentävä ja hoitava
- Soveltuu kasvoille, vartalolle ja hiuksille
Soveltuu esimerkiksi:
- Kasvoöljyihin
- Vartaloöljyihin
- Voiteisiin
- Balmeihin
- Hierontaöljyihin
- Hiusöljyihin
- Saippuoihin
- Luonnonkosmetiikan valmistukseen
Käyttöohje
Voidaan käyttää sellaisenaan iholla tai osana kosmetiikkareseptejä.
Sopii hyvin yhdistettäväksi muiden kasviöljyjen ja eteeristen öljyjen kanssa.
Lisätiedot:
Kasviosa: Seesaminsiemen
Menetelmä: Kylmäpuristus
Laatu: Luomu
Väri: Vaaleankeltainen–kullanruskea
Tuoksu: Mieto, pähkinäinen
Alkuperämaa: Meksiko
Pakkauskoko: 60 ml
Säilytys: Säilytä viileässä, kuivassa ja valolta suojattuna. Sulje korkki huolellisesti käytön jälkeen.
Lisätiedot
| Paino | 0,1 kg (kilogramma) |
|---|
Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin.
Tutustu myös
-

Bakuchi (Babchi) öljy – 60 ml
14,90 € sis. ALV Lue lisää Quick View -

Hamppuöljy – 100 ml
12,90 € sis. ALV Lisää ostoskoriin Quick View -

Helokkiöljy (Evening Primrose Oil) – luomu – 60 ml
10,90 € sis. ALV Lisää ostoskoriin Quick View -

Ruusuvesi Hydrolaatti 100 ml
9,90 € sis. ALV Lisää ostoskoriin Quick View
Arviot
Arvosteluja ei vielä ole